Vi udfører alle slags erhvervsrengøring
Vi har en målsætning om at kunne udføre alle slags erhvervsrengøring og tager imod enhver opgave, uanset størrelse. Vi synes, det er spændende med nye arbejdsområder, og endnu har vi aldrig sagt nej til opgave.

Fleksibel arbejdstid og fast pris
Vi gør rent, når det passer ind i vores kunders planer. Derfor er vores personale parat til at udføre arbejdet alle døgnets 24 timer og ugens 7 dage. Da vores medarbejdere aflønnes forskelligt efter, hvornår de arbejder, er der en udgiftsforskel for os mellem for eksempel weekend- og hverdagsarbejde. Men for at gøre det så enkelt som muligt for vores kunder, udregner vi en fast ydelsespris, som er den samme for det samme arbejde, uanset dag og tid på dagen.

Levering af alle former for rengøringsartikler
Vi kan levere alle former for rengøringsartikler, -forbrugsstoffer og linnedservice. Vi kan sagtens være billigst, men ofte foretrækker vores kunder at betale lidt mere for bedre kvalitet eller bestemte mærker.

Overskueligt tilbud
Når vi får en ny henvendelse, mødes vi på det sted, der skal gøres rent, for at gennemgå stedets rengøringsbehov. Indenfor en uge herefter fremsender vi en overskuelig og detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil udføre arbejdet og hvad det skal koste.